El conductor d’un autobús de transport escolar dona positiu per drogues a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/1/2022

La Policia Local de Torredembarra ha denunciat el conductor d’un autobús de transport escolar als instituts de la població després que ha donat positiu en una prova de detecció de drogues. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 26 de gener, al matí, a primera hora, en el marc de la campanya de control del transport escolar, menors i viatgers, que realitza la Policia Local i que està coordinada per Trànsit.

Una vegada els alumnes havien arribat al centre, els agents van fer la corresponent inspecció a l’autobús i, posteriorment, la prova de detecció de drogues amb resultat positiu. La Policia Local va activar el protocol en aquests casos, sol·licitant a l’empresa que gestiona el transport la presència d’un conductor substitut per fer-se càrrec de l’autobús.

Durant tota la setmana, continuaran els controls del transport escolar, realitzant comprovacions tant administratives del vehicle i de l’empresa, com dels conductors.

Foto: L’aparell per fer testos de drogues va donant resultats a la Policia Local. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This