La Policia Local de Torredembarra rescata un falcó ferit a l’entrada de la depuradora

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/1/2022

La Policia Local de Torredembarra ha rescatat un falcó ferit al terme municipal. Aquest dimarts, 25 de gener, al vespre, agents rurals van contactar amb la Policia Local comunicant que havien estat alertats que davant la porta d’accés de la depuradora hi havia un falcó ferit, probablement amb una ala trencada, però que no se’n podien fer càrrec fins aquest matí.

Per aquest motiu, agents de la Policia Local es van desplaçar a la depuradora i van recollir l’animal ferit, que ha estat custodiat tota la nit a les dependències de la comissaria fins que el matí següent es van personar els agents rurals.

Foto: Una imatge del protagonista de la història. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This