Condueix una camioneta amb la ITV caducada i sense assegurança i provoca un accident a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/1/2022

La Policia Local de Torredembarra ha denunciat el conductor d’una camioneta per circular amb la ITV caducada i no disposar d’assegurança. Aquest vehicle va estar implicat en un accident múltiple que va tenir lloc dissabte passat, 22 de gener, a la tarda, a la zona dels càmpings de l’antiga N-340.

L’accident, amb cinc vehicles implicats, va tenir lloc quan la camioneta abans esmentada va frenar i es va produir una col·lisió en cadena. El conductor de la camioneta va baixar del vehicle per comprovar si havia sofert danys i quan va veure que no en tenia cap va marxar del lloc.

Posteriorment, gràcies a les càmeres de control de trànsit situades a entrades i sortides del municipi, la Policia Local va localitzar-la i va comprovar que tenia la ITV caducada i circulava sense assegurança.

Foto; Una imatge de la furgoneta denunciada. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This