El Cicle de tertúlies literàries sobre periodisme a la Biblioteca Mestra Maria Antònia arrenca el 29 de gener

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/1/2022

La Biblioteca Mestra Maria Antònia i el Torredembarra Actualitat han unit esforços per posar en marxa un Cicle de tertúlies literàries sobre periodisme i que tindrà la primera sessió aquest dissabte, 29 de gener, a les 12:00 hores, amb el llibre El director, de David Jiménez. L’acte, que es farà al jardí de la bibliotreca,  està obert a tothom, més enllà dels que participen des de fa anys en les tertúlies literàries que s’organitzen a la biblioteca torrenca.

En aquest llibre, el periodista David Jiménez (Barcelona 1971), analitza en forma de crònica i en alguns moments gairebé de thriller la seva etapa com a director de El Mundo, un dels principals diaris espanyols. Jiménez  a arribar al càrrec després d’una llarga etapa com a corresponsal del rotatiu per tot el mon però només hi va estar un any. En les gairebé 300 pàgines del llibre, l’autor ens endinsa en el complicat joc d’equilibris entre premsa, política i poder econòmic i també dins d’una gran redacció com és la de El Mundo.

La tertúlia, conduïda pel director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, comptarà amb la presència d’Albert Solé, que en el seu podcast La Sala de Solé, va entrevistar l’autor del llibre. Podeu escolar AQUÍ l’entrevista. Albert Solé Bonamusa  (Sabadell, 1977) és l’actual cap de redacció de Cugat Mèdia i abans va ser director durant un any del Diari de Sabadell. També ha treballat, entre altres mitjans, a El Punt, l 9 Esportiu i ha estat cap de Societat i subcap de Política del Diari ARA.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This