Fins el 26 de febrer podeu veure a la Biblioteca Mestra Maria Antònia l’Exposició dels 50 anys d’Òmnium Tarragonès

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/1/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició commemorativa dels 50 anys d’Òmnium Cultural al Tarragonès que es podrà visitar fins al 26 de febrer, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

L’exposició pretén oferir un recorregut per la trajectòria de l’entitat, posant de manifest els canvis que ha sofert la delegació territorial al llarg dels seus cinquanta anys a través de documents, cartells i imatges que reflecteixen la seva història.

La mostra està produïda pel Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu, en col·laboració amb Òmnium Cultural. L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores; dimarts, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores; i dissabtes, de 10 a 13 hores.

Foto: Una imatge de de l’exposició que es pot veure a la biblioteca torrenca. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This