Es presenta el llibre ‘La experiencia de educar’, de Maria Alegret, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/1/2022

El proper dimecres 26 de gener, a les 17.15 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es durà a terme la presentació del llibre La experiencia de educar amb l’autora, Maria Alegret. Posteriorment, tindrà lloc un debat on es parlarà sobre educació de manera interactiva i vivencial.

Maria Alegret és mestra d’educació infantil i primària des de fa més de quinze anys. Ara també és professora de secundària, per a cicles formatius de grau mig i superior. La seva formació ha passat per cursar un màster de coaching que aplica des d’aleshores amb el seu alumnat. Assessora famílies i adolescents. Desenvolupa tallers de creixement personal amb joves i adults.

També s’ha format en PNL (programació neurolingüística) i ha treballat amb nois i noies d’altes capacitats. Tot això i els seus anys d’experiència professional l’han portat a escriure aquest llibre. Ha volgut escriure sobre la seva experiència educativa i  continuar reflexionant sobre ella.

Cal reservar plaça per assistir a la presentació al telèfon 667 17 12 91. Per a més informació: biblioteca@torredembarra.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This