La Policia Local de Torredembarra imparteix xerrades sobre seguretat a les xarxes socials als instituts

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/1/2022

Un total de 583 alumnes dels instituts del municipi han participat a les xerrades que ha impartit la Policia Local de Torredembarra sobre seguretat a les xarxes socials i també sobre la nova normativa que regula els vehicles de mobilitat personal (VMP). Concretament, aquestes sessions han anat dirigides als alumnes de primer, segon i tercer d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre i als alumnes de primer i segon de l’Institut Torredembarra.

Aquest dilluns, 17 de gener, la Policia Local ha tornat a les aules per entregar als alumnes uns tríptics informatius amb el recull de consells per a un ús segur de les xarxes socials i obsequiar-los amb unes tapes webcam, element que permet cobrir la càmera web de l’ordinador per evitar atacs informàtics.

 

Foto: En una classe de l’Institut Ramon de la Torre. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This