Crema un forn en un habitatge de l’Avinguda President Companys

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/1/2022

Ensurt aquest migdia el diumenge, 16 de gener, en un edifici de l’Avinguda Lluís Companys a causa de l’incendi d’un forn en un pis. L’avís l’han donat al voltant de tres quarts de dotze del migdia els propietaris del 2n 3a del número 51-53 de l’Avinguda Lluís Companys de Torredembarra i han acudit quatre dotacions dels Bombers i dos vehicles de la Policia Local de Torredembarra.

Els habitants de l’immoble on s’ha produït el foc han estat desallotjats i els veïns de l’edifici -on la majoria d’immobles estaven buits- se’ls ha recomanat confinar-se dins dels seus habitatges. No s’ha hagut de lamentar cap dany personal. Els bombers han estat treballant durant una hora en l’extinció total de l’incendi mentre molts veïns i curiosos s’han concentrat a la zona.

Foto: Una imatge dels treballs d’extinció de l’incendi. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This