Les obres de la reforma del passeig Miramar acabaran a finals de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/1/2022

Des de finals de desembre ja es pot circular en cotxe i a peu pel tram remodelat del passeig Miramar, però les obres de reforma encara no han acabat. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, assegura que les obres acabaran a finals del mes de febrer. Segons va explicar Rovira en unes declaracions a Ona la Torre, un problema de subministrament de material per la senyalització vertical ha provocat que les obres s’allarguin més del previst.

Aquesta setmana s’han reprès les obres després de l’aturada nadalenca i amb el carrer ja obert al trànsit i els vianants i els treballs pendents per a la finalització de la reforma del passeig Miramar avancen al ritme previst.

Rovira apunta que s’està acabant la pintura de superfície i també la del carril bici, que encara es manté tancat. A més de la instal·lació de la senyalització vertical, també queda per acabar el soterrament d’un cable de telefonia que hi ha a la nova rotonda del passeig de la Sort, cosa que depèn de la companyia telefònica. Per part de l’Ajuntament, ja s’ha fet la canalització oportuna per poder procedir al soterrament.

Des de l’Ajuntament asseguren que aquests treballs pendents no comportaran un nou tall de la circulació al carrer, encara que sí que es podrien produir en els pròxims dies de manera puntual.

Foto: Una imatge del tram remodelat del passeig Miramar. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This