L’alcalde assumeix la recollida i transport de la brossa a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/1/2022

L’alcalde Eduard Rovira ha assumit la gestió de la recollida i el transport dels residus de Torredembarra. Ho ha fet a través d’una resolució segons la qual aquestes atribucions han passat a ser exercides per ell mateix en lloc del regidor Joan Torras des del passat 1 de gener, tot i que el decret va ser signat tres dies després. Torras, que havia demanat una reducció de la seva dedicació a l’Ajuntament per raons laborals, resta com a regidor de Sostenibilitat i Salubritat i manté la gestió del reciclatge, reutilització i posterior eliminació dels residus.

La gestió de la brossa a Torredembarra ha generat múltiples queixes dels veïns i veïnes del municipi els darrers anys, sobretot els darrers dos anys quan l’empresa Nordvert va guanyar el contracte de concessió. També cal tenir en compte que durant aquest any s’ha d’elaborar el nou contracte, que hauria d’entrar en vigor el primer trimestre de 2023.

Torras va explicar el mes de desembre passat al Torredembarra Actualitat que des de l’Ajuntament s’aposta per repetir el contracte de quatre anys que hi ha fins ara però dimensionar-la a les noves necessitats del municipi i analitzant barri a barri i els problemes de cada zona.

A més, s’han fet diversos informes per l’incompliment de les condicions del contracte per part de Nordvert, que l’any passat va rebre una sanció econòmica per aquesta raó. A més, encara queda pendent d’assignar a què es destinarà la modificació de crèdit de 170.000 euros amb la qual es vol fer un reforç del servei.

Foto: La recollida de la brossa a Torredembarra acumula moltes queixes els darrers dos anys. / JOAN CASAS

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This