Pilar Hernández assumirà l’acta de regidora deixada per la dimissió de Guillem Pujol

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/1/2022

Gairebé dos mesos després de la dimissió per sorpresa del regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra, Guillem Pujol, hi ha hagut fumata blanca sobre quin membre de la candidatura d’Esquerra Republicana el substituirà. Serà la número 10, la primera de la llista després de Pujol, Pilar Hernández, que prendrà possessió de l’acta de regidora en el ple telemàtic del dijous 21 de gener i es farà càrrec de la cartera de Joventut. No està prevista cap reestructuració del cartipàs municipal.

Pilar Hernández va néixer a Sabadell el 1964 però resideix a Torredembarra des de fa una colla d’anys. És tècnica en teràpies naturals i teràpies complementàries naturals. És l’actual vicepresidenta de l’Associació de Veïns de la Marítima Nord.

La decisió del substitut o substituta de Pujol s’ha allargant en el temps. Segons fonts del govern, “calia fer certes valoracions abans d’incorporar un nou membre a aquestes alçades del mandat.” Les havien de de fer els membres de la llista i també tot l’equip que agrupa regidors, executiva local i candidatura republicana. Finalment, aquest procés no ha alterat l’ordre lògic de la llista

Hemeroteca

Tweets recents

Share This