Josep Maria Calvet (Junts per Torredembarra) renuncia a l’acta de regidor i el substituirà Xavi Suárez

JORDI SALVAT – Torredembarra, 12/1/2022

Junts per Torredembarra canviarà el seu regidor a l’Ajuntament de Torredembarra per segon cop en aquest mandat. Aquest dimecres, 12 de gener, en roda de premsa, Josep Maria Calvet ha anunciat que ha pres la decisió de renunciar a l’acta de regidor per “motius laborals” quan faltaven poques setmanes per complir dos anys com a únic representant juntista al ple torrenc. El seu lloc l’ocuparà Xavi Suárez, número 3 de la llista que el 2019 va encapçalar la també dimitida Anna Magrinyà.

“La tasca de regidor requereix una dedicació que, amb els canvis laborals que he tingut darrerament, tinc dificultats per complir-la. Hi ha un segon motiu i és que, com vaig anunciar fa un temps, no tinc la intenció de presentar-me a les properes eleccions. La decisió del relleu l’he pres d’acord amb la junta”, explica Calvet. “Deixo pas a un company que podrà dedicar més temps i preparar millor les eleccions, de forma coordinada amb tot el grup”, afegeix l’encara portaveu de Junts, que ha agraït el suport dels companys del partit i en especial a Marc Francesch, que va morir fa un any.

“Han estat dos anys molt atípics a causa de la pandèmia, que va començar un mes després de prendre possessió. Els primers mesos van ser molt durs, vivint la pandèmia des de dins l’Ajuntament.  He intentat aportar el meu gra de sorra i denunciar coses que no estan bé a Torredembarra, com l’estat de molts carrers o la il·luminació. No s’ha fet res per millora l’eficiència energètica. L’experiència com a regidor ha estat molt grata”, comenta Calvet, que continuarà vinculat al grup de Junts amb una dedicació menor, mantenint la seva condició d’independent.

Encara no està clar si Calvet prendrà part en el ple municipal del proper dijous, 21 de gener. El nou regidor, Xavi Suárez, prendrà possessió en la sessió del febrer. “Volem agrair al Josep Maria la feina que fet durant aquest temps. Ha demostrat ser molt treballador i estar molt implicat”, ha afirmat la coordinadora local de Junts a Torredembarra, Jovita Baltasar, que ha deixat clar que no està decidit que el nou regidor sigui el cap de llista de la formació independentista el 2023. Si que ha explicat que s’està treballant en la confecció de la candidatura i si hi ha més d’un aspirant a ser l’alcaldable es farien primàries.

El nou regidor de Junts

Xavier Suárez Gutiérrez és nascut a Torredembarra i té 30 anys. Té estudis d’administració i treballa com a comercial en el sector de l’automoció. És l’actual responsable de política municipal de la junta local de Junts per Torredembarra. “La línia a seguir de Junts a l’Ajuntament de Torredembarra serà la mateixa que ja fet el Josep Maria fins ara. Ho ha fet molt bé i ha demostrat tenir un nivell molt alt. Fiscalitzarem i controlarem el govern. Torredembarra té molts problemes”, assenyala Suárez.

Foto: Josep Maria Calvet, a l’esquerra, i el seu substitut al ple torrenc, Xavier Suárez.  / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This