Els Reis d’Orient tornen un any a més Torredembarra i recuperen la Cavalcada

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/1/2022

Arriba la nit més màgica de l’any: la Nit de Reis. Ses Majestats Els Reis d’Orient visitaran Torredembarra recuperant la tradicional Cavalcada després de l’aturada de l’any passar a causa de la Covid-19. Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, Ses Majestats venen d’Orient carregats regals i il·lusió per a petits i grans però també carbó pels que no hagin fet bondat aquest 2021.

La Cavalcada Reial passarà durant la tarda els eixos principals del municipi. Arribaran a les sis de la tarda a Baix a Mar, on recorreran el passeig Colom fins arribar a la plaça Josep Valls Ibern. Allà faran el lliurament de regals a les famílies que ho hagin demanat. Posteriorment, a dos quarts de set, faran el repartiment entre la canalla de Clarà.

Finalment, cap a tres quarts de vuit s’iniciarà el recorregut pel centre del poble des del carrer de Pompeu Fabra i fins a la plaça del Castell. Allà, l’alcalde i la Corporació Municipal els hi lliuraran les claus de la vila. Posteriorment, Melcior, Gaspar i Baltasar faran uns breus parlaments i repartiran alguns regals.

A la nit, Ses Majestats, ajudades pels patges, visitaran totes les llars torrenques, però abans de fer una petita pausa per sopar aniran a les cases de les famílies que van demanar rebre els regals en persona. Des de l’organització expliquen que els pares i mares hauran d’estar pendents del seu telèfon, perquè els ajudants dels Reis trucaran uns moments abans per avisar de l’arribada de la comitiva. Es demana també respectar les mesures de seguretat, mantenint la distància amb el rei i els seus patges i amb l’ús de la mascareta.

Foto: Els Reis d’Orient tornaran a fer parlaments des de la plaça del Castell. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This