S’endarrereix uns dies la reobertura del passeig Miramar a causa de Telefónica

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/12/2021

Els darrers dies els operaris de Sorigué han treballat a fons per tenir-ho tot preparat per reobrir el remodelat passeig Miramar abans de Nadal, tal com l’alcalde, Eduard Rovira, havia anunciat que hi havia la intenció de fer-ho en una visita d’obres la setmana passada. Aquest mateix divendres, 24 de desembre, se’ls podia veure fer els darrers treballs en el tram que s’ha remodelat. Però no ha pogut ser i l’antiga N-340 continuarà uns dies mes encara tancada al trànsit. Si que s’han retirat les tanques i la circulació de vianants ja es fa sense cap problema.

La raó de l’endarreriment ha estat que Telefónica no ha acabat els treballs de retirada d’un pal de telefonia situat enmig de la rotonda d’accés al Passeig de la Sort, d’on surt un cable que passa per damunt de la calçada. L’empresa s’havia compromès a enllestir-ho abans de Nadal Fonts municipals han explicat a Torredembarra Actualitat que esperen que l’obertura sigui aquest proper dilluns, 27 de desembre.

Aquesta reobertura serà parcial perquè encara queden detalls, com acabar la senyalització horitzontal, de carril bici. No serà doncs, la finalització total de l’obra, que es va iniciar el mes de febrer passat i ha durat una mica més del previst.

Foto: Una imatge d’aquest divendres del tram remodelat del passeig de Miramar i, a baix, el pal de Telefónica que n’impedeix la reobertura. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This