Torredembarra tardarà més a tenir comissaria de Mossos perquè s’haurà de tornar a licitar

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/12/2021

Una de les males notícies que ens deixa el darrer ple ordinari de l’any de l’Ajuntament de Torredembarra, celebrat aquest passat dimarts, 21 de desembre, és l’endarreriment de la construcció de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els adjudicataris s’han tirat enrere després del sobrecost de les obres, ja que el projecte inicial no contemplava la recollida d’aigües pluvials. L’alcalde, Eduard Rovira, ho va anunciar responent a una pregunta de Junts per Torredembarra.

Així doncs, el Departament d’Interior de la Generalitat haurà de tornar a licitar les obres. La previsió inicial és que les obres, que duraran 15 mesos, comencessin aquesta tardor, però s’han endarrerit inicialment perquè calia fer canvis en el projecte per incloure a recollida d’aigües pluvials, un aspecte que és obligatori segons les ordenances municipals. Una vegada resolt aquest problema tècnic i redissenyat el projecte, els adjudicataris de les obres han decidit retirar-se.

L’entrada en funcionament de la comissaria, prevista pel primer trimestre del 2023, s’endarrerirà més que previsiblement. Rovira afirma que tenen la intenció de parlar amb Interior per garantir que hi haurà un desplegament de Mossos d’Esquadra al territori malgrat que la comissaria encara no estigui operativa.

Recordem que la comissaria dels Mossos es construirà a uns terrenys situats a la zona de Nova Torredembarra i donarà servei a tot el Baix Gaià. Interior preveu una inversió total en el projecte de 3,3 milions d’euros. En els pressupostos de la Generalitat pel 2022 apareix una partida de 2,4 milions.

Foto: El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, amb el projecte de la comissaria torrenca quan va visitar el municipi l’estiu passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This