Torredembarra reajusta protocols però no anul·la cap acte més de les festes de Nadal

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/12/2021

El comitè tècnic d’emergències de l’Ajuntament de Torredembarra i membres de les regidories organitzadores del programa d’actes de Nadal han mantingut aquest dijous, 23 de desembre, una reunió per valorar l’actual situació de la pandèmia i els protocols a seguir. En aquest sentit, s’ha decidit mantenir el programa (a excepció dels actes ja anul·lats: Concert Homenatge a la Música Catalana del 30 de desembre i Festa de Cap d’Any) ja que bona part dels actes són a l’aire lliure i els que es duen a terme a l’interior són amb inscripció prèvia o aforament limitat (Casal de Nadal, concert de piano d’Albert Guinovart o Parc de Reis).

També s’ha decidit aplicar reajustaments en alguns actes com el 1r Bany de l’Any que inicialment preveien coca i xocolata i que finalment no se’n servirà.

En tot cas, l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania en quant a mantenir les mesures de seguretat sanitària, tenint en compte l’ús de la mascareta i mantenir la distància. En aquest sentit, es reforçarà el control del seu compliment per part de l’organització.

Foto: Els nens i nenes de la Torre tornaran a cagar el tió a Baix a Mar aquest 24 de desembre. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This