Torna el toc de queda a Torredembarra des d’aquest 24 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/12/2021

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat aquest dijous, 23 de desembre, el toc de queda i també la limitació de les trobades socials a un màxim de deu persones. Amb aquesta resolució, les mesures s’aplicaran a bona part de Catalunya a partir de la mitjanit d’aquest divendres. Aquest és el cas de Torredembarra, que tornarà a tenir de toc de queda de la una de la matinada fins a les sis del matí, com ja va passar en algunes etapes l’estiu passat. Torredembarra és l’unica població amb aquesta dràstica mesura

El confinament nocturn d’una a sis de la matinada s’aplicarà a 126 municipis, afectant 6,3 milions de catalans, el 85% de la població. Són tots aquells pobles i ciutats de més de 10.000 habitants que ara tenen una incidència de més de 250 casos per cada 100.000 habitants en set dies.

Foto: Imatges com aquesta es repetiran les matinades dels propers dies. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This