CaixaBank col·labora amb l’Ajuntament de Torredembarra en la creació d’un espai digital al centre obert Capicua

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/12/2021

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa””, ha mostrat el seu suport  en la creació d’un espai digital al centre obert Capicua que gestiona la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra. L’objectiu del projecte és dotar al centre de dispositius portàtils per tal d’ajudar els nens i nenes i les seves famílies a millorar els seus coneixements i habilitats informàtiques i pal·liar així l’escletxa digital. L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut una col·laboració de 3.500 euros.

El Centre Obert Capicua és un servei d’intervenció socioeducativa no residencial per a infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies. Atén 80 infants i joves de Torredembarra en edat escolar des dels 5 als 14 anys oferint suport en les tasques escolars i realitzant activitats socioeducatives i de lleure.

La col·laboració de la Fundació “la Caixa” es va formalitzar fa uns dies en una trobada de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el director de Banca d’Institucions Tarragona de la Caixa, Alexis Gómez; la regidora d’Acció Social, Marga Rovira, i el director oficina Store Torredembarra de CaixaBank, José Manuel Saavedra.

Foto: Una imatge de la trobada en què es va formalitzar l’acord. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This