L’Associació de Pessebristes de Torredembarra organitza la 2a Mostra de Pessebres Virtual

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/12/2021

Per segon any consecutiu, l’Associació de Pessebristes de Torredembarra ha posat en marxa la 2a Mostra de Pessebres Virtual. Enguany sortejaran uns lots de regal entre tots els participants, gràcies a la col·laboració d’Artis Viatges, Restaurant Òxid. Quart Tercera i Floristeria Pupi Flors.

Per participar en la mostra, cal enviar una foto del pessebre en general (gran), foto de l’anunciata (pastors amb l’àngel), foto dels Reis, foto del caganer (on el teniu amagat?). Si us falta alguna escena o només poseu el naixement a casa, també podeu participar. Podeu enviar imatges fins al 4 de gener a associaciopessebristeslatorre@gmail.com. S’han d’incloure aquestes dades:  nom i cognoms de la persona o família que ha fet el pessebre, un telèfon de contacte i l’edat dels participants.

A partir del 25 de desembre es podran veure els pessebres al blog: pessebrestorre.wordpress.com.

Foto: Imatge dels guanyadors del sorteig de la 1a mostra de pessebres virtual, Nadal 2020: Mariona i Pol Boltà Casasús. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This