Cap de setmana teatral a la Sala del Mar de Torredembarra amb ‘Boques tapades’

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/12/2021

Un muntatge escrit i dirigit per Gibert d’Artze és la nova proposta d’El Nus escènic, que es podrà veure a la Sala del Mar aquest cap de setmana. Boques tapades es representarà el dissabte 18 de desembre, a les 20:00 hores, i l’endemà diumenge a les 17:30 hores.

El repartiment està integrat per Joan Porta, Esteve Cañellas, Eloi Nolla, Anna Ramírez, Martí Martí, Carme Santamaria, Sílvia Mercadé, Lors Garri i el mateix Joan Gibert.

Com el mateix autor explica, Boques tapades és “una petita peça teatral, cuita i senzilla” que vol reflexionar sobre “tot allò que ens ha fet confinar-nos fins el reducte aïllat i indecís de la nostra pròpia petitesa humana, desvelant moltes traces de dubtes i desencerts, amagats pels nostres governants i veïns, i que, ara, hem descobert amb tot la seva miserable impotència.”

Aquesta obra significarà també un doble comiat: el de l’històric actor Esteve Cañellas i la de Joan Gibert com a director artístic de Boques tapades, que fa un any s’havia de representar però la pandèmia ha obligat a endarrerir un any l’estrena.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This