Doble apunyalament al barri de Clarà

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/12/2021

Al voltant de les cinc de la tarda d’aquest dimecres, 16 de desembre, un home acompanyat del seu fill, que encara portava un ganivet de cuina a la ma, s’han presentat a la comissaria de la Policia Local de Torredembarra. El noi ha explicat als agents que havia apunyalat a dues persones al barri de Clarà.

Agents de la Policia Local han acudit al carrer Noguera Ribagorçana i han trobat dos ferits. Un noi havia rebut mitja dotzena de punyalades, la més greu a la part posterior del coll i una noia tenia ferides lleus. L’agressió ha estat a la vorera, al carrer.

Ràpidament ha acudit una ambulància, però el ferit greu ha hagut de ser traslladat en un helicòpter medicalitzat del SEM a Barcelona des de l’explanada de l’Institut Ramon de la Torre.

L’agressor, que té 26 anys, ha estat detingut i traslladat a la Comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell i està acusat d’un presumpte delicte de lesions. La unitat científica del cos autonòmic s’ha fet càrrec de la investigació del cas. Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, el detingut podria tenir una malaltia mental i hauria comès l’agressió en un brot. L’agressor i els agredits es coneixerien i abans dels apunyalaments haurien discutit.

El jutge va decretar el divendres presó per al presumpte agressor.

Foto; Una imatge del carrer on s’ha produït la doble agressió. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This