Cinc joves s’incorporen a l’Ajuntament de Torredembarra amb contracte en pràctiques durant sis mesos

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/12/2021

Cinc joves s’han incorporat recentment a l’Ajuntament de Torredembarra amb contracte en pràctiques de sis mesos en el marc del Programa Joves en pràctiques 2021, que incentiva la contractació per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’Ajuntament torrenc es va acollir a la convocatòria de concessió de subvencions i ha obtingut un ajut total de 55.000 euros. La subvenció l’atorga el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (SOC), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en un 91,89 %.

Les tasques a realitzar pels joves contractats són: informàtica (Noves Tecnologies i TIC), disseny gràfic (Premsa i Comunicació), suport a projectes d’obra civil (Via Pública i Manteniment), suport administratiu (Contractació) i dinamització d’activitats juvenils (Biblioteca i Espai Jove).

El període de contractació d’aquestes cinc persones és de l’1 d’octubre de 2021 al 31 de març de 2022.

Foto: Fins el 31 de març, l’Ajuntament de Torredembarra tindrà cinc treballadors més. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This