El grup d’artistes GROP presenta l’espai ARTelier el proper 18 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/12/2021

L’ARTelier és l’espai de creació artística que el proper 18 de desembre, a les 19 hores presentarà el col·lectiu d’artistes GROP. I ho farà amb una exposició, que servirà per reiniciar la seva activitats després de la Covid-19. Precisament la mostra és diu ‘Reinici’.

Situat al número 8 del carrer Camp Vell, L’ARTelier ocupa l’antic local de Cua Roja, on un grup de joves van dinamitzar la vida d’aquest poble. A la inauguració, amb mascareta i sense vernissatge per precaució, faran una performance interactiva amb els visitants. L’horari de visita és de dilluns a dijous de 18 a 20 hores i es podrà veure fins el 5 de gener.

A ‘Reinici’ trobareu obres de pintura, ceràmica, esmalt de foc, escultura, obra gràfica i estampació botànica, dels següents artistes: Antonio Boira, Pere Bruix, Charo Costa, Paquita Esteban, Fabio Guzmán, Maite Maset, Jordi Morera, Cristina Riambau, Sibil·la i Manel Vilás.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This