Detingut per agredir i amenaçar agents de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/12/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir diumenge passat, 5 de desembre, un home, veí del municipi, al voltant de les quatre de tarda, com a presumpte autor d’atemptat a agents de l’autoritat, amenaces i lesions.

El detingut s’estava barallant amb un altre home, mentre una dona els intentava separar, al carrer de Josep Pujol. Quan va arribar la patrulla de la Policia Local, que havia estat alertada per una persona, l’home posteriorment detingut va agredir els agents, que van demanar reforços. Al lloc dels fets, s’hi va personar una patrulla de la Policia Local de Creixell i una dels Mossos d’Esquadra.

L’altre home implicat en la baralla va ser atès al lloc dels fets per una ambulància del SEM, però va refusar ser traslladat a l’hospital i tampoc va voler presentar denúncia.

Foto: Un torrenc va agredir agents de la policia local torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This