Una fregidora provoca un incendi en un establiment de la plaça de la Font

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/12/2021

Els Bombers han hagut d’acudir aquest dimarts, 7 de desembre, a la tarda a la plaça de la Font de Torredembarra per sufocar un incendi en un establiment a la plaça de la Font. L’origen del foc ha estat en una fregidora, a la cuina. No hi ha hagut afortunadament ferits.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís d’un foc a les cinc en punt i s’han activat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Després d’apagar les flames s’han hagut de portar a terme tasques de ventilació al local.

A la zona també s’hi ha desplaçat la Policia Local de Torredembarra, donant suport a les tasques dels Bombers.

Foto: Els Bombers han hagut d’acudir aquest dimarts al nucli antic torrenc. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This