La presidenta Noemí Llauradó coneix de primera mà les accions de la Diputació a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/12/2021

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat aquest dijous, 2 de desembre,  el municipi de Torredembarra. De la mà de l’alcalde, Eduard Rovira, i de membres de la Corporació Municipal, la trobada ha servit per conèixer les inversions que s’han fet al municipi amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i altres projectes de futur.

Després de signar el llibre d’honor a l’edifici de l’Ajuntament, la presidenta de la Diputació, acompanyada de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch, ha recorregut el Parc Frederica Montseny, que s’ha construït amb l’ajuda econòmica de la Diputació de Tarragona.

Amb una superfície de més 3.000 metres quadrats, el Parc Frederica Montseny s’ha convertit en un pulmó verd dins del nucli urbà. L’espai, que es va inaugurar fa uns mesos, compta amb jocs infantils de gran i petit format, pista per jugar a la petanca, espai de socialització d’animals de companyia i un escenari per a actuacions de petit format. Tot això amb un enjardinament creat amb flora autòctona d’espècies del Baix Gaià i dels entorns naturals més immediats, cosa que en facilita el seu manteniment. Les instal·lacions del parc es complementen amb mobiliari urbà, enllumenat i dues fonts d’aigua.

Foto: Eduard Rovira i Noemí Llauradó durant la visita al parc de Frederica Montseny. / DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This