L’Ajuntament de Torredembarra renova més d’un centenar d’equips informàtics

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/12/2021

L’Ajuntament de Torredembarra està duent a terme aquests dies la instal·lació dels 106 equips informàtics que s’han adquirit recentment i que garantiran el bon funcionament de l’administració electrònica. Concretament, s’han adquirit equips informàtics de sobretaula, amb els seus respectius monitors de 24”, ratolí i teclat amb lector de targetes amb criptoxip.

L’adquisició dels equips ha comportat una inversió de 101.196,08 euros. dels quals 94.756  euros es financen amb una subvenció de la Diputació de Tarragona dins del Programa de Modernització d’equipaments informàtics per garantir l’Administració Electrónica (PEXI 2018).

La instal·lació dels nous equipaments informàtics comportarà l’eliminació dels obsolets i els que encara estiguin en condicions d’ús es reassignaran a altres serveis. Tot plegat, comportarà una important millora de la gestió i tramitació electrònica interna.

Foto: Un d’aquests nous equips informàtics. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This