ERC Torredembarra organitza el 27 de novembre el 1r Cicle de curtmetratges sobre la violència envers les dones

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/11/2021

La Sala del Mar acollirà aquest dissabte, 27 de novembre, a les 20 hores, el 1r Cicle de curtmetratges sobre la violència envers les dones, organitzada per ERC Torredembarra. Hi assistirà la diputada al Congrés Maria Dantas, la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, Marga Rovira, i les autores dels curtmetratges. Es farà un col·loqui després de la projecció dels films.

Els curtmetratge que es veuran són Per què ens maquillem i Avisa quan arribis, d’Irene Margalef Sancho; El cuento de nunca jamás, de Josep Varo; i No aguanto a tus pedres, de Javier Cano.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Dia Internacional contra la violència envers les dones d’aquest 25 de novembre. La Secretaria de la Dona d’ERC de Torredembarra organitza un cicle de curtmetratges sobre aquesta temàtica que clouen amb una xerrada-col·loqui per tal de sensibilitzar, educar i reflexionar sobre diferents aspectes relacionats amb la violència masclista.

La secció local d’Esquerra de Torredembarra posa en marxa aquest cicle per evidenciar i denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones, així com qualsevol tipus de violència masclista. D’aquesta manera ens volem sumar al compromís i a la necessitat immediata d’erradicar aquesta vulneració del Drets Humans.

Foto: Un fotograma del curtmetratge Avisa quan arribis, d’Irene Margalef Sancho. / CEDIDA

Share This