Una donació de 70.000 euros d’un particular permetrà a la Protectora d’animals quedar-se a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/11/2021

Fa unes setmanes, en Pau Ceba, un dels quatre treballadors de la Protectora d’animals de Torredembarra parlava de “miracle” per aconseguir que aquesta es quedés al municipi més enllà del proper 31 de desembre. Doncs aquest “miracle” s’ha produït en forma d’una donació d’un particular de 70.000 euros que permetrà a la Societat Protectora d’Animals de Catalunya (SPAC), junt amb altres diners recaptats, arribar als 120.000 euros per pagar l’entrada que els demana el propietari per quedar-se en els terrenys que estan al costat de l’autopista. La SPAC gestiona les instal·lacions de la protectora i ara comprarà el terrenys, que el propietari volia posar a la venda a causa de la seva jubilació.

Fins ara havien rebut diverses donacions, des que l’abril passat havien iniciat la campanya de recaptació, com 325,50 euros de l’AFA de l’Institut Escola L’Agulla del Catllar per la Castanyada o els 750 euros del sorteig d’una cistella. També han aconseguit 13.896 euros a través de la plataforma Gofundme. Tal com informen al compte d’Instagram de la SPAC han arribat als 122.085,56 euros.

Proper objectiu: remodelar les instal·lacions

“Ha estat una sorpresa que no ens esperàvem. El miracle ha arribat. Estem molt contents”, afirma en Pau, que ha explicat que ara ja pensen en una nova campanya per poder afrontar la reforma de les actuacions, que tenen 25 anys d’antiguitat. Algunes gàbies, per, exemple, estan rovellades.

Foto: A la Protectora d’animals de Torredembarra es poden fer adopcions. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This