Ja podeu veure el tràiler del documental ‘Patriarcado el organismo nocivo’, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/11/2021

Coincidint amb la commemoració del 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, s’ha presentat el tràiler del documental “Patriarcado el organismo nocivo”, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu junyt amb Teresa Soler. Torredembarra Actualitat ha estat un dels 233 mecenes del documental, que s’estrenarà el primer trimestre de l’any vinent.

Es tracta d’un documental amb quatre dones poderoses, amb entitat i capacitat de reflexió més gran que les seves pròpies històries. Sorprenen per la seva nova mirada sobre la violència masclista i per l’emoció que traslladen des de la força, sense victimització, sense paternalisme.

Els especialistes i els joves que acompanyen els seus relats construeixen una sòlida base per a la reflexió i la comprensió.

Albert Sanfeliu Rodríguez es director creatiu de Pandora Box TV, dedicada des de fa més de vint anys a produccions audiovisuals. La seva darrera producció ha estat Corrupción organismo nocivo, que defensava la necessitat d’una higienització urgent i revisió dels valors ètics i començar a premiar la denúncia de la corrupció i alhora conèixer la solitud i el risc personal i professional que pateixen les persones que la denuncien.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This