S’inicia el desmantellament del peatge a l’AP-7 a Torredembarra, que durarà fins el 29 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/11/2021

Aquest dimecres, 24 de novembre, Carreteres de l’Estat ha iniciat el desmantellament del peatge de l’autopista AP-7 a Torredembarra. Els treballs s’allargaran aquest dijous, divendres, fins el dilluns 29 de novembre. Quedaran afectats els moviments d’entrada i sortida de les 8:00 a les 18:00 hores.

Segons ens informa la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, els treballs afectaran els moviments de sortida i entrada de l’autopista. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.

Les obres han provocat algunes retencions a les vies properes a l’accés a l’autopista.

Foto: El peatge de l’autopista AP-7 a Torredembarra desapareixerà en pocs dies. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This