Problemes en el clavegueram i la vorera del passeig Miramar a causa de les fortes pluges

REDACCIÓ- Torredembarra, 23/11/2021

Precipitacions importants són gairebé sempre sinònim de problemes en el clavegueram de Torredembarra en diferents punts del municipi. És un mal endèmic que l’Ajuntament hi va posant solució poc a poc. En aquest episodi de pluges fortes que va començar aquest dilluns, 22 de novembre, aquests problemes han estat molt visibles al passeig Miramar, just davant de l’estació de ferrocarril i s’han malmès rajoles recentment instal·lades per les obres de remodelació de l’antiga N-340.

Dilluns al vespre, quan es van iniciar les fortes pluges, un dels peus de registre va sobreeixir i va deixar anar aigües fecals i restes de paper higiènic, a més de malmetre  algunes rajoles per la força de les aigües que no podien sortir, tal com han denunciat al Torredembarra Actualitat alguns veïns de la zona.

Els operaris han hagut de treballar per netejar la zona i, per altra banda, facilitar que les tapes no impedeixin la sortida de les aigües i aixequin i malmetin les rajoles de les voreres.

Fonts municipals apunten que els problemes en aquesta zona quedaran solucionats en un mes i mig amb el canvi del col·lector de la Martineta. Està previst actuar en altres punts del municipi on hi ha problemes semblants i que, des de la Regidoria de Via Pública, tenen identificats,

Foto: Imatges dels efectes de les fortes pluges en aquesta zona del passeig Miramar. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This