Torredembarra celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/11/2021

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, a través del SIAD, ha organitzat actes commemoratius amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc el proper 25 de novembre:

A les 12 hores, a la plaça del Castell: Lectura del Manifest, creació d’un mural reivindicatiu i minut de soroll per manifestar el rebuig a la violència masclista.

A les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar: Espectacle literari “Calces de paper”, a càrrec de la Cia. Ruda Teatre. Accés lliure fins a completar l’aforament.

D’altra banda, el diumenge 28 de novembre, a les 12 h, a la plaça de la Vila, Diada Castellera dels Xiquets de Torredembarra amb el lema “No volem ser valentes, volem ser lliures!” i amb la participació també dels Minyons de l’Arboç. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This