Ensurt a causa de l’incendi d’una campana extractora en un habitatge del carrer Antoni Roig

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/11/2021

Tres dotacions de bombers van acudir aquest diumenge, 21 de novembre, al centre de Torredembarra a causa de l’incendi d’una campana extractora. Ha estat en un habitatge de la primera planta del número 95 del carrer Antoni Roig, just davant de la plaça Mossèn Joaquim Boronat, al voltant de les tres del migdia. També hi ha acudit una ambulància i un vehicle de la policia municipal.

El succés ha produït molt de fum i els dos habitants del pis han hagut de ser traslladats al CAP a causa de la seva inhalació. Un bomber i un sanitari també han hagut de ser atesos allà mateix a causa també del fum.

Malgrat l’aparatositat del succés, no hi ha hagut flama i no s’ha hagut de lamentar tampoc cap dany material. Amb un extintor que tenien els residents i un altre de la Fonda Cosa, que estava al costat de l’habitatge afectat, s’ha pogut evitar que el foc anés a més.

Foto: Fins a tres dotacions de bombers han acudit al lloc dels fets. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This