Acte solidari de Fotoamigo per La Marató de TV3 l’11 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/11/2021

El Casal Municipal de Torredembarra organitzarà el proper dissabte 11 de desembre, de 17 a 22 hores, un acte solidari per recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties mentals. L’acte estarà presentat per Emilio Giráldez i Àlex Garcia i hi actuaran, entre altres, Jordi Suñé, Ángel Barrera, Carmen Sayago, Andrés Bastiani, a més de country, dansa oriental i el Coro Rociero.

Els diners per La Marató s’obtindran de la venda d’entrades, una barra on es podrà consumir begudes i entrepans i una subhasta amb objectes i productes de comerços i empreses torrenques, entre els quals estaran dos exemplars del llibre La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, editat per ComLoc Edicions, del Torredembarra Actualitat.

Foto: Jordi Suñé serà un dels qui actuarà l’acte solidari de Fotoamigo, / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This