El fins ara regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra, Guillem Pujol, plega per motius personals

JORDI SALVAT

El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra, que s’havia de celebrar aquest dijous, 18 de novembre semblava de tràmit, amb pocs punts a l’ordre del dia. Però la sorpresa ha saltat tres hores abans de l’inici de la sessió amb l’entrada en l’ordre del dia de dos nous punts sobrevinguts. I un era la  “Proposta per prendre coneixement de la renúncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament de Torredembarra de Guillem Pujol.” Pujol era fina ara el regidor de Joventut, després d’ocupar el novè lloc de la candidatura d’ERC el 2019 i obtenir l’acta de regidor, que significava la majoria absoluta republicana.

Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, la junta local d’Esquerra Republicana no estava assabentat de la decisió del regidor del grup municipal ni tenien cap notícia que es pogués produir. Pujol ha fet arribar aquest mateix dijous una carta a l’alcalde en què al·legava “motius personals” per justificar la seva decisió i agraïa a l’alcalde i el partit la seva confiança durant aquest temps. Torredembarra Actualitat ha pogut amb el regidor dimitit, que no ha volgut fer més declaracions més enllà de l’expressat en la missiva. Pujol no havia assistit al darrer ple municipal ni a les últimes comissions informatives. Des del partit apunten que “Pujol tenia nous projectes en aquest moment.”

Encara no se sap segur qui agafarà l’acta de regidor que deixa Pujol, ja que fons del partit apunten que “s’està parlant amb els següents de la llista per mirar qui pot dedicar-li el temps necessari i fer una bona feina.” Tot apunta que el lloc de Pujol l’ocuparan o la independent María Del Pilar Hernández -número 10 en la candidatura de 2019- o Lídia Alberich, número 12 fa dos anys i actual presidenta local de la formació republicana,

Foto: Guilem Pujol era regidor des del juny de 2019 i s’encarregava de la cartera de Joventut. / TWITTER

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This