Arriba la setena edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/11/2021

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra impulsa per setè any consecutiu la Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca! És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, és una proposta lúdica i d’oci per a infants i famílies. Es durà a terme del 3 al 27 de desembre i hi prenen part 57 comerços, 5 més que l’any passat.

L’activitat consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i de l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o  l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2016.

La data màxim d’entrega de les butlletes és el 28 de desembre, a les 13 hores. Es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig a través de la pàgina Sortea2, el dilluns 3 de gener, al migdia. Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”. La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats compta amb la col·laboració de Maystar Skincare.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This