‘La porta de la tardor’, exposició d’art reciclat que es pot veure a la Biblioteca Mestra Maria Antònia

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/11/2021

Els alumnes de tercer d’ESO de la matèria optativa d’art reciclat de l’institut Ramon de la Torre han fet l’aparador de tardor de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Es tracta d’un espai ideat per exposar els treballs realitzats per l’alumnat de l’any passat. L’exposició La porta de la tardor juga amb l’estació de l’any i les portes, que són les portades de les llibretes. Aquestes es van fer, només, amb material de rebuig com que el cartrons de les caixes en desús que quedaven al centre i els detalls amb paper de vàter. El conjunt decoratiu, el fullam, va ser obra dels alumnes d’aquest curs.

La professora, Trini Ortega, ens explica que “aquests treballs han estat interessant en l’aprenentatge dels alumnes, ja que es van obrir a la imaginació per a produir un treball original que no tothom podia haver pensat fer abans, i també perquè fent aquesta exercici havien de pensar en l’impacte ambiental de la seva feina.” “Hi havia implícita una presa de consciència. Aquesta experiència els serveix per a adquirir habilitats social, no només artístiques”, afegeix.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This