Allau de detencions aquests darrers dies a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/11/2021

La Policia Local de Torredembarra ha portat a terme diferents detencions els darrers dies en diversos punts del municipi. La primera va ser el 9 de novembre, al vespre, una patrulla de la Policia Local de Torredembarra va donar suport a dues patrulles de Mossos d’Esquadra en la detenció de dues persones per robatori amb força a l’interior d’habitatge i atemptat a agent de l’autoritat. Els fets van succeir al barri dels Munts. La mateixa propietària de l’habitatge de segona residència va telefonar a la Policia després que l’advertissin que hi havia unes persones traient mobles de casa seva.

El divendres, 12, al migdia, dues patrulles de la Policia Local de Torredembarra es van dirigir al carrer dels Pins després de la trucada d’un veí denunciant que una persona que ocupa la finca que confronta amb la seva llença diàriament runa i diferents objectes al seu jardí. La Policia va procedir a la detenció d’aquesta persona després de comprovar que tenia una ordre pendent de recerca, detenció i presentació emesa pel Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 del Vendrell.

Dissabte, 13 de novembre, de matinada es va produir una baralla a les portes d’una discoteca al polígon industrial Roques Planes que va requerir l’actuació de quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues de la Policia Local i va acabar amb la detenció d’un veí de Roda de Berà com a presumpte autor d’un delicte greu de lesions. El detingut hauria causat lesions a tres persones, una de les quals amb ferides a la mà i a la cama ocasionades per una barra ferro amb un ganxo en un extrem.

Finalment, el mateix dissabte, al voltant de tres quarts de set del matí, es va trobar una persona ferida al carrer de Lleida que posteriorment va denunciar que les persones que l’havien agredit eren les mateixes que havien cremat, hores més tard, una caseta abandonada al camí de la Sínia de Cabeces, un incendi que va necessitar la participació de Bombers per a la seva extinció. La Policia Local de Torredembarra investiga els fets per determinar i detenir les persones implicades.

Foto: Una imatge de la caseta cremada al camí de la Sínia de Cabeces. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This