Es posa en marxa un nou servei de consultes i gestions en línia més àgil i complet a www.xarxatecla.cat

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/11/2021

Els usuaris i usuàries de la Xarxa de Santa Tecla disposen des d’ara d’un accés virtual molt més àgil i complet als principals serveis d’Atenció Primària per facilitar la realització de les gestions més habituals relacionades amb els serveis bàsics de salut.

Així, tant des de l’adreça citacio.xarxatecla.cat com des de la pàgina principal de la web www.xarxatecla.cat (clicant sobre la pestanya Sol·licitud de contacte Atenció Primària) s’accedeix al mòdul Consultes i gestions, on la persona usuària trobarà un ampli ventall d’opcions relacionades amb informació sanitària general que li permetrà, entre altres, resoldre dubtes i consultes sobre La Meva Salut, demanar informació sobre les campanyes de vacunació de la grip o covid o fer la consulta sobre les seves visites d’especialista en llista d’espera.

Des d’aquí també podrà contactar amb el seu equip d’Atenció Primària per sol·licitar informes mèdics, baixes laborals, demanar hora o resultats d’una prova o analítica, renovar la medicació i també sol·licitar el contacte amb un professional mèdic per un problema de salut concret, que podrà especificar detalladament.

El nou mòdul de Consultes i gestions és una eina molt àgil i intuïtiva que va guiant la persona usuària per les finestres disponibles en funció de les seves necessitats i que té com a objectiu principal facilitar la comunicació entre l’usuari i els serveis sanitaris de la Xarxa Santa Tecla. Aquesta renovació va en la línia de l’impuls que des del Departament de Salut es dona a l’atenció virtual dins del sistema sanitari públic.

Foto: Una imatge del nou mòdul que ha impulsat la Xarxa Santa Tecla.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This