La Fiscalia Anticorrupció demana més de 20 anys de presó per Daniel Masagué

REDACCIÓ – Torredembarra,12/11/2021

El cas Torredembarra avança lentament, però avança i ho fa en les peces més importants. Segons ha avançat el diari El Mundo, la Fiscalia Anticorrupció demana una pena de 21 anys i mig de presó per a l’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, en el marc de la macrocausa del 3% en què s’investiga el presumpte pagament de comissions irregulars a Convergència Democràtica. El ministeri públic acusa Masagué de manipular concursos públics a canvi d’un milió d’euros en suborns: A més de delictes de suborn, li atribueix prevaricació i falsedat documental.

A més dels 21 anys de presó, la Fiscalia Anticorrupció reclama que l’ex-alcalde torrenc indemnitzi l’Ajuntament amb més de 400.000euros i demana 35 anys d’inhabilitació, a més de penes de presó per als empresaris que l’haurien deixat subornat i que es decomissin els 1,7 milions d’euros que s’haurien pagat en comissions.

En el cas de Masagué, s’investiga les adjudicacions del servei de neteja i de recollida de la brossa a Nordverd i també de diverses obres a les empreses Teyco i Vicsan, entre elles les del pàrquing Filadors i les de la piscina. Segons la fiscalia, l’exalcalde hauria interferit en els concursos públics, per afavorir aquestes empreses, a canvi del pagament de comissions.

Foto: Daniel Masagué ja coneix la pena de presó que li demana la Fiscalia Anticorrupció. / CAROL CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This