La Biblioteca Mestra Maria Antònia organitza un taller d’escriptura de literatura infantil

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/11/2021

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra organitza un taller d’escriptura de literatura infantil, a càrrec de Joan Rioné, que es durà a terme presencialment en dues sessions: els dies 17 i 24 de novembre. S’hi farà un tastet per diferents gèneres (conte, àlbum il·lustrat, poesia…) i, tot jugant, es crearan històries pròpies.

El taller va destinat, preferentment, a públic a partir de 16 anys. Tindrà lloc, a la mateixa biblioteca, els dies 17 i 24 de novembre, de 17.30 a 19.30 horss (dues hores per sessió, quatre en total). Cal inscripció prèvia al telèfon: 667 17 12 91.

Joan Rioné és historiador de l’art, fundador i editor de l’editorial Piscina, un petit oceà (Tarragona) i director d’obres de teatre que ell mateix defineix com “tan petites que caben a la butxaca dels pantalons”.

Foto: Joan Rioné impartirà aquest taller. / ESCOLA DE LLETRES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This