Detingut després de circular sense llums i envestir un vehicle policial a Torredembarra

REACCIÓ – Torredembarra, 10/11/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir la matinada d’aquest dilluns, 8 de novembre, un home al carrer dels Garrofers per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia i per atemptat, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. L’individu circulava amb un turisme sense les llums obligatòries i va envestir el vehicle policial.

Segons l’informe policial, l‘individu va ser avisat que conduïa sense llums però va continuar circulant sense fer cas i va acabar envestint el vehicle de la Policia Local, amb símptomes evidents d’embriaguesa. El detingut va ser traslladat a dependències dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Foto: Una imatge del cotxe encastat contra el vehicle policial. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This