Canvi del contacontes del 13 de novembre a Torredembarra: Agus Farré explicarà ‘El Drac que no podia volar’

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/11/2021

El Drac que no podia volar amb Agus Farré reemplaçarà la Bruixeta amb Muntsa Plana aquest dissabte, 13 de novembre, a les 11:00 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia. L’activitat forma part del cicle del Consell Comarcal del Tarragonès Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès, que apropa històries als nens i nenes. El cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana i la participació de les biblioteques de Creixell, Perafort, Roda de Berà, Salomó, el Catllar, Constantí, la Nou de Gaià, la Canonja, Vilallonga del Camp, Torredembarra, la Pobla de Montornès i Altafulla.

El Drac que no podia volar és una història de fer-se gran. Una mare drac perd l’ou que portava entre les potes. Quan el drac de dins l’ou neix, es troba sol i ha d’aprendre a volar. Demanar ajuda, aprendre de les frustracions i tirar endavant. Ho aconseguirà?

Foto. Agus Farré serà l’encarregat del contacontes d’aquest dissabte a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This