‘Tardor de contes a les Biblioteques del Tarragonès’ arriba aquest 13 de novembre a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/11/2021

Aquest dissabte 13 de novembre, a les 11 hores, la Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà el cicle del Consell Comarcal del Tarragonès “Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”  que apropa històries als nens i nenes. El cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana i la participació de les biblioteques de Creixell, Perafort, Roda de Berà, Salomó, el Catllar, Constantí, la Nou de Gaià, la Canonja, Vilallonga del Camp, Torredembarra, la Pobla de Montornès i Altafulla.

En aquesta ocasió, la Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà el contacontes “Bruixeta”, a càrrec de la narradora Muntsa Plana. “Aquesta és la història d’una petita bruixa… bé… no puc desvetllar si ho era del cert o no (això haureu de jutjar-ho “valtros” mateixos). La veritat és que la nostra Bruixeta no necessitava pas cap vareta màgica per obrir Finestres on no n’hi havia o per fer créixer alzines al mig d’una grisa ciutat… perquè ella ja tenia, i ben Màgic, el seu Pinzell!  Diuen i Conten, i Conten i Diuen… que en lloc d’escombra, viatjava en bicicleta, i que per arreu on passava la música sonava!”

Hemeroteca

Tweets recents

Share This