La recollida d’escombraries porta a porta a Baix a Mar es posarà en marxa el 23 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/11/2021

La Regidoria de Sostenibilitat inicia aquest dimecres, 3 de novembre, la campanya informativa sobre la recollida porta a porta de residus domèstics que s’implantarà al barri de Baix a Mar a partir del dia 23 d’aquest mes. Monitors i monitores de l’entitat Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l’Ebre visitaran els habitatges del barri per informar el veïnat sobre el nou sistema de recollida d’escombraries i lliurar el material (cubells, bosses per a brossa orgànica i fullet informatiu, entre d’altres).

També s’informarà el veïnat i se’ls hi lliurarà el material a Cal Bofill, de dimarts a divendres, de 9:30 a 13:30 hores i de 16 a 20 h. Els dissabtes 6 i 13  de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, s’instal·laran punts informatius a peu de carrer per facilitar la difusió de la informació i materials.

Cal recordar que els cubells que es lliuren per al porta a porta són per a ús individual dels habitatges ja que van xipats, la qual cosa permet associar a cada habitatge el nivell de reciclatge que es realitza i poder bonificar les persones que més reciclin. La implantació del nou sistema de recollida comportarà la retirada de les bateries de contenidors al carrer, tot i que per a emergències es podran emprar els existents en zones properes, on no està implantat aquest sistema de recollida, o les bateries centrals de l’aparcament de Mañé i Flaquer.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que Baix a Mar compta amb uns 610 habitatges que en aquesta època de l’any estan ocupats en un 50 % i, per aquest motiu, es farà una campanya informativa de reforç durant Setmana Santa o a l’estiu mateix. Amb la implantació de la recollida d’escombraries porta a porta, Baix a Mar se suma a altres barris que ja disposen d’aquest sistema com són el Nucli antic, Sant Jordi, Babilònia i Clarà la qual cosa representa quasi el 30% dels habitatges de Torredembarra amb aquest servei.

La Regidoria de Sostenibilitat compta amb la col·laboració de l’empresa de recollida d’escombraries, Nordvert, per a la realització de la campanya amb la cessió temporal d’un vehicle elèctric.

Foto: La campanya informativa sobre la recollida porta a porta de Baix a Mar ha començat aquest 3 de novembre.  / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This