Detingut a Torredembarra pell furt d’un telèfon mòbil de 1.200 euros en una botiga

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir dissabte, 30 d’octubre, a la tarda, un home al carrer de Pere Badia com a presumpte autor d’un delicte de furt en una botiga d’aquest carrer. L’home hauria sostret un telèfon mòbil a una dependenta, valorat en 1.200 euros.

Els fets van començar passades les dues de la tarda, quan la Policia Local va ser alertada d’uns crits que se sentien al passeig Miramar. S’hi van desplaçar dues patrulles, que van trobar una dona que els va explicar que havia estat agredida per un veí del Vendrell, però que es trobava bé i no estava ferida, i els va mostrar un vídeo dels fets, tot assenyalant que més tard duria a terme una denúncia.

Tot seguit, la Policia Local va rebre una trucada d’una botiga indicant que un home que encara hi era havia sostret un telèfon mòbil a una dependenta. Quan la Policia Local va arribar a la botiga van comprovar que l’home era el mateix del vídeo de l’agressió i el van escorcollar, però no van trobar el telèfon. Va ser una veïna de la zona que va explicar a la Policia que l’home havia deixat una bossa davant d’un local comercial proper. En aquesta bossa, hi van trobar el mòbil furtat i roba de l’home, que va acabar detingut.

Foto: Nova detenció portada a terme per la Policia Local de Torredembarra. / ANNA F. / AJ: TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This