‘Consum sostenible’, l’exposició del mes de novembre a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Consum sostenible”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de novembre. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021.

L’objectiu de la mostra és contribuir a comprendre les limitacions i possibilitats que es tenen consumint alternatives que permeten allargar la vida del planeta. Es mostra el concepte del Dia de la sobresaturació planetària i altres que acompanyen objectes de consum quotidià adquiribles com a alternatives als béns de consum habituals.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This