VÍDEO l El Club Excursionisme Torredembarra lliura els 1.330 euros recaptats a l’ONG Indreni

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/10/2021

Matías Redondo, president del Club Excursionisme Torredembarra, acompanyat de Xavi Ramon i Montse Bartolomé, ha fet aquest dissabte, 30 d’octubre, el lliurament dels 1.330 recaptats durant de cap de setmana solidari a Indreni, una ONG que es dedica a acollir nens i nenes nepalesos abandonats i amb la qual el club torrenc porta anys col·laborant-hi. El lliurament s’ha fet a Ram Hari, mere d’Indreni, a la localitat de Sundarijal.

Redondo és un dels tres integrants de l’expedició del club torrenc al Nepal, junt amb Xavi Ramon i Montse Bartolomé, que tenen com a objectiu fer el cim del Chulu West, de 6.419 metres d’altitud, situat a la Serralada dels Chulus i proper al circuit dels Annapurnas.

L’expedició té una vessant solidària i és la col·laboració amb l’ONG Indreni i per això es van organitzar diverses activitats el cap de setmana passat, que van servir per recaptar aquests 1.330 euros, com una caminada popular de deu quilòmetres pel terme de Torredembarra, una master class de zumba o la projecció de l’audiovisual El País de les més altes muntanyes. Lobuche Est, 6119 m.

A més, el Torredembarra Actualitat serà el mitjà oficial de l’expedició i farà un seguiment especial del dia a dia dels tres membres del Club Excursionisme Torredembarra al Nepal.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This