Un problema tècnic endarrereix l’inici de les obres de la futura comissaria de Mossos a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/10/2021

El projecte de la futura comissaria de Mossos d’Esquadra a Torredembarra presentat pel Departament d’Interior no inclou dipòsits de pluvials per fer ús de l’aigua, tal com marquen les ordenances municipals. Aquest fet està provocant que les obres de la d’aquest equipament s’estiguin endarrerint, ja que des d0Interior estan treballant per incloure-ho en el seu projecte.

L’alcalde Eduard Rovira ho va explicar en el darrer ple municipal, celebrat el 21 d’octubre, arran d’una pregunta realitzada pel regidor socialista José García. Rovira també n’ha parlat en una entrevista al programa a La Casa de la Vila, d’Ona la Torre. Va ser l’enginyer municipal qui va detectar la manca d’aquest sistema de recollida de pluvials.

La comissaria dels Mossos de Torredembarra hauria d’entrar en funcionament al primer trimestre de 2023, segons va explicar el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, el passat mes de juliol en una visita al municipi. El projecte ha estat dissenyat pels equips Bogom Arquitectura i RGA Arquitectes. L’estructura estarà feta majoritàriament amb fusta i seguint criteris de sostenibilitat. Implicarà una inversió de 3,3 milions d’euros.

Foto: Presentació del projecte de la comissaria, durant la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. / ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This